full screen background image

La Cinema Ateneu, va fi transmis, direct de la Opera din Paris, spectacolul Carmen. Programul săptămânii la Cinema Ateneu!

Programul cinematografului Ateneu continuă săptămâna aceasta cu o serie de filme pentru toate vârstele. Calmul dinaintea furtunii/Serenity prezintă viața liniștită a unui căpitan de vas de pescuit, care este aruncat într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

Violentul Destroyer/Capcana, în care Nicole Kidman interpretează o poliţistă ce elimină unul câte unul membrii unei bande de spărgători de bănci, va rula tot săptămâna aceasta. Programul cinematografului Ateneu continuă cu Coborâm la prima, un film inspirațional care are în centru povestea călătorilor dintr-un vagon de metrou, a doua zi după incendiul de la Colectiv.

Vineri, 8 februarie 2019, direct de la Opera din Paris, va fi transmis spectacolul Carmen, o operă cu muzica compusă de Georges Bizet, după nuvela omonimă a lui Prosper Mérimée. Mia și leul alb/Mia and the White Lion, despre o fetiță și un superb pui de leu alb, este un film pentru toată familia. Tot săptămâna aceasta va rula și animaţia Astérix: Le secret de la potion magique/Asterix: Secretul poțiunii magice.

Filmele vor putea fi vizionate conform programului, astfel:

6 februarie 2019
Ora 18.00 – „Calmul dinaintea furtunii” – Serenity – (regia Steven Knight) – Nerecomandat sub 15 ani
Ora 20.00 – „Capcana” – Destroyer – (regia Karyn Kusama) – Nerecomandat sub 15 ani
8 februarie 2019
Ora 17.00 – „Coborâm la prima” – (regia Tedy Necula) – AP 12
Ora 19.00 – Transmisia spectacolului Carmen (Georges Bizet) – Opera Bastille, Paris (regia Calixto Bieito)
9 februarie 2019
Ora 14.00 – „Mia și leul alb” – Mia and the White Lion – PREMIERĂ – (regia Gilles de Maistre) – AG
10 februarie 2019
Ora 14.00 – „Asterix: Secretul poțiunii magice” – 3D – (regia Alexandre Astier, Louis Clichy) – AG

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei, respectiv 15 lei pentru filmul 3D și proiecția de gală, și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul  www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Ochelarii 3D sunt incluși în prețul biletului.

 

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *