full screen background image

La Viva Cafe, despre politicianul și omul Mihai Chirica

Distribuie

Mihai Chirica este candidatul la Primăria Iași cu cel mai mare procentaj în urma alegerilor de ieri, conform ultimelor date publicate, și a fost astăzi la Viva Cafe cu Radu și Andreea, unde a vorbit despre campania care tocmai s-a încheiat și despre planurile pe care le are pentru Iași, dar și despre timpul în afara orelor de program.

În ceea ce privește data de 5 iunie, acesta a declarat că „A fost o seară dificilă, poate datorită procedurii, laborioasă, lungă. N-am rezistat să stau toată seara trecută, m-am dus să mă odihnesc că de dimineață să fiu activ”. Despre rezultate, spune că sunt cele pe care le știe toata lumea, nu i se cuvin, ci sunt rezultatele ieșenior.

Prezența la vot scăzută a fost observată atât la nivel local, cât și național. „Nu prea a venit lumea în general la vot, în toată țara, n-ar trebui să surprindă foarte mult, e o stare de lehamite care a devenit un obicei.”, a declarat acesta.

Întrebat dacă poate considera un avantaj acest lucru, Mihai Chirica a declarat că „Tot ce s-a întamplat a fost în avantaj. Diferența este uriașă, dar și firească. Ca abordare, campania a fost pe principiul calității omului și decenței. Ieșenii, ca și alti români, nu mai cred în povești, vor fapte, lucruri care se întâmplă, fără atac la persoană, ci printr-o abordare rațională.”

Cât despre timpul liber, spune că își dedică cea mai mare parte din acesta educării celor trei copii. Cealaltă parte din timpul lui Mihai Chirica este dedicată sportului, fiind membru al Federației Române de Minifotbal, pe care îl consideră un sport care îl ajută să fie echilibrat.

Audio Mihai Chirica

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza