full screen background image

Lansare SEEN by Les Elephants Bizarres la The Trumpets

Distribuie

Sâmbătă, 25 martie, Les Elephants Bizarres vin la The Trumpets să lanseze noul lor album, SEEN. Se anunță o seară memorabilă! Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul românesc, dar și dintre preferatele noastre. Artiștii nu vin pentru prima dată la The Trumpets, ci se întorc cu drag în pub pentru că au fost cuceriți de public de la prima întâlnire. De data aceasta, cei de la Les Elephants Bizarres vin cu o surpriză: lansarea noului lor album „SEEN”, al treilea semnat.

Les Elephants Bizarres au lansat în București, pe 1 martie, cel de-al treilea album din istoria trupei. După “Hello” (2010) şi “Zoologic” (2014), albumul “SEEN” marchează anul 2017 ca fiind cel în care trupa împlinește 10 ani de când a intrat pe scena muzicii alternative, din România. Sâmbătă, aduc noul album și-n Iași, la The Trumpets.

Dintre cele 10 piese de pe album, “Roșu neon”, “Shivers” și “Eu cu tine și cealaltă fată” au videoclipuri care pot fi vizionate pe canalul de YouTube al trupei, iar albumul este disponibil și în format fizic, putând fi comandat pe www.getmusic.ro, dar va putea fi achiziționat și din pub, după concert.

Prin albumul “SEEN”, fanii vor vedea o altă față a trupei. Les Elephants Bizarres expun o altă perspectivă abordând stilul synth-pop, dar menținând şi acele influențe indie care le definește întreaga evoluție muzicală.

Preț bilet: 40 lei
Informații: 0745 321 930
Biletele pot fi achiziționate din pub.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *