full screen background image

Lansarea oficială a trupei “HOLY FUNK” la The Trumpets

HOOOLY FUNK!!! There’s a new band in town și cântă vineri la The Trumpets!!!

5 prieteni (Bogdan Ioan (Bobo) la voce, Andrei Goanță la tobe, Vlad McTanasoaei la clape, Andrei Diaconu – bass și Andrei Ipate la chitară) și-au făcut trupă și te-așteaptă pe terasa The Trumpets să-i cunoști și să-i asculți pentru prima dată. Vor cânta piese pe care sigur le știi și pe care te-ai mai distrat, așa că te încurajăm să fredonezi împreună cu ei… măcar la refren.
Cei din trupă ne-au povestit că numele trupei a apărut în urma unui lung “brainstorming”, ajungând în final la ceva care cred ei că îi reprezintă pe ei ca oameni și ca artiști, dar rezumă totodată și conceptul trupei. Varianta finală, “Holy Funk”, este inspirată în mare parte dintr-o expresie cunoscută aproape tuturor, folosită, în principiu, atunci când te miri de ceva sau ai un șoc.
Holy Funk este un proiect de coveruri în care sunt abordate cam toate stilurile muzicale, Pop, R&B, Hip-Hop, Reggae, Rock etc.

Sperăm ca cei care vin la concert să fie plăcut surprinși de ceea ce li se pregătește și chiar să zică “Holy Funk! Ce tari sunt băieții ăștia!”

Lansarea oficială a trupei va avea loc vineri, 28 iulie, la The Trumpets, de la 21:00.

Intrarea este liberă, iar rezervări pot fi făcute la numărul 0745 321 930.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *