full screen background image

Laude pentru UMF Iași din partea comisarului european, Marianne Thyssen

Distribuie

Comisarul european, Marianne Thyssen, a participat ieri, 12 octombrie, la un proiect cu finanțare europeană, ,,100 de inimi pentru 100 de copii”. Proiectul a fost realizat de Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Gr.T. Popa” (UMF) din Iași în parteneriat cu Institutul pentru Boli Cardiovasculare prof. dr. ,,George I.M. Georgescu” (IBCV).

Evenimentul a avut loc în Sala Senat a UMF Iași, unde au fost prezenți comisarul european, delegația Comisiei Europene (CE), Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene primarul Iașului, Mihai Chirica, rectorul UMF Iași, prof.univ.dr. Viorel Scripcariu, conducerea UMF, conducerea IBCV, prof.univ.dr, Grigore Tinică, dar și întreaga echipă de proiect.

Cuvântul a fost luat de rectorul UMF, Viorel Scripcariu, urmat de managerul proiectului, Mihaela Tomaziu-Todosia și de managerul Institutului de Boli Cardiovasculare, prof.dr. George I.M. Georgescu care au povestit despre proiectul inimilor.

Scopul proiectului au fost instruirea, informarea și capacitatea unui grup țintă de 160 de asistente și 75 de medici, utilizând metodologii de învățare moderne asistați de experți internaționali.

Stagiile de pregătire au avut loc în centrele de specialitate din străinătate.

La sfârșitul proiectului, comisarul european, Marianne Thyssen, a ținut să felicite întreaga echipă pentru inițiativa și realizarea proiectului.

Adelina FLOREAN

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *