full screen background image

Leonida Antohi: ”Obiectivul la handbal este promovarea în Liga Națională”

Sport Moldova a revenit la Viva FM după o scurtă vacanță, iar primul invitat al toamnei a fost Leonida Antohi, președintele Comitetului Director al CSM Politehnica Iași.

Președintele Leonida Antohi a vorbit despre meciul echipei naționale a României, care a terminat la egalitate, scor 1-1, prima partidă din preliminariile Campionatului Mondial din 2018,  despre începutul de campionat al Politehnicii la fotbal, dar și despre ceea ce se dorește la celelalte sporturi de echipă care aparțin CS Politehnica Iași.

”Obiectivul echipei de handbal în acest sezon este promovarea în prima ligă. Au sosit 11 jucători noi, au fost la turnee de pregătire și s-au pregătit foarte bine. Stoica de la Tg. Jiu este singurul jucător venit din Liga Națională, în rest sunt doar jucători tineri, români, dar foarte buni. Leonard Bibirig este un tip exigent și trebuie să îl asculte, nu au încotro. La baschet avem un sârb și vreo 4 americani, la fete avem câteva fete din America și antrenor grec”, a declarat Leonida Antohi.

Emisiunea înregistrată integral poate fi urmărită:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *