full screen background image

Liberty Parade va avea loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn

Liberty Parade     Liberty Parade, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale verii, va avea loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn, şi va provoca spectatorii şi DJ-ii să treacă la un nou nivel al performanţelor în muzica electronică.

Liberty Parade 2015: Transformarea” este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică şi cea live, care va duce spectacolul de lumini şi de sunet “dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în România până în prezent“, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Ca şi în anii precedenţi, parada Liberty Parade începe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul staţiunilor, începând de la Olimp, într-o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare şi a oamenilor lipsiţi de griji şi de complexe.

Peste 70.000 de tineri sunt aşteptaţi să participe la ceea ce înseamnă o manifestare a spiritului liber, într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, fiecare dintre ei dovedind, ca şi în anii trecuţi, că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculoşi iubitori de muzică dance.

VivaFM – Live Your Music! » Noutăţi

Comentarii