full screen background image

Liceul Varlaam, în Iași din 2018. „Fiecare copil va avea un mentor, clasele nu vor mai avea neapărat diriginte”

Distribuie

Începând cu anul 2018, Școala Varlaam devine Liceul Varlaam, iar echipa de management dorește să completăm colectivul existent cu profesori de liceu. Din luna septembrie 2018, Liceul Varlaam va primi prima generație de copii educați timp de 8 ani, în valorile Școlii Varlaam, iar aceștia au pornit campania de recrutare a noilor colegi, care să vrea să se alăture în misiunea de a schimba sistemul de educație din România.

„Vom începe anul 2018 cu două clase, cu maximum 15 copii per clasă”

Liceul Varlaam își propune să pregătească elevi care să își urmeze vocația, cu metode moderne, într-un program de mentorat, având o curriculă modulară care să urmeze vocația fiecărui elev. În această direcție, echipa de management caută profesori cu o mentalitate deschisă, care să pună elevii în prim-plan. Cristina Gheorghe, Director Executiv al Fundației Varlaam Mitropolitul a declarat pentru VIVA FM următoarele: „Vom avea cele două profile: real și uman. Noi, însă, vom numi realul Științe și antreprenoriat și umanul îl vom numi Media și social, cu dimensiunea socială, un vom include foarte multe alte zone.”

Cei interesați să devină din anul 2018 profesori la Liceul Varlaam, pot trimite un email la vreau@liceulvarlaam.ro.

Detalii despre procesul de recrutare și despre noutățile pe care acest liceu le va aduce în sistemul de educație ieșean, a adus în emisiunea „Dimineți Animate” Cristina Gheorghe, Director Executiv al Fundației Varlaam Mitropolitul și coordonatoarea echipei de management a Liceului Varlaam.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza