full screen background image

LOCALE 2016: Continuă contrele între candidații la Primăria Municipiului Iași

Distribuie

Ancheta jurnalistică făcută publică de un post de televiziune național continuă să creeze conflicte între candidații la funcția de primar al Iașului. PNL Iași și-a asumat tipărirea dar și distribuirea a 100.000 de pliante în care este criticat Mihai Chirica, actualul primar interimar al orașului. Reprezentanții PNL Iași susțin că membrii PSD au încercat în mai multe rânduri să oprească distribuirea pliantelor și că au reușit acest lucru cu ajutorul polițiștilor de la Secția lV. Național – liberalii consideră că materialele au fost confiscate în mod abuziv de către autorități, la comanda social – democraților. Despre acest subiect a vorbit mai multe Consilierul Județean, Eduard Boz:

Audio

Acesta mai susține că verificările nu intra în atribuțiile polițiștilor și că este de datoria Autorității Electorale Permanente să ia măsuri, dacă este cazul.
Actualul primar interimar, Mihai Chirica, dar și PSD Iași, au răspuns acuzelor aduse de PNL prin intermediul materialelor distribuite stradal. Printr-un comunicat de presă, social – democrații critică atitudinea contracandidaților. În documentul redactat, aceștia susțin că Marius Bodea, împreună cu Viorel Blăjuț, s-au aliat într-o campanie calomnioasă și mincinoasă. Contactat telefonic de către reporterii Viva FM Iași, candidatul PSD la Primăria Municipiul Iași, Mihai Chirica, a comentat evenimentele care au avut loc la finalul săptămânii:

Audio

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza