full screen background image

Ludovic Orban, candidat oficial al PNL la Primăria Capitalei

Distribuie

ludovic orban sv 210514     Bucureştenii au de astăzi oficial un nou candidat la fotoliul de primar general: liberalul Ludovic Orban. El l-a înlocuit pe Cristian Buşoi, după ce sondajele de opinie au arătat că el ar atrage mai multe voturi.

Europarlamentarul Cristian Bușoi, propus inițial candidat al PNL București la Primăria Capitalei, s-a retras din competiție săptămâna trecută.

Spunea atunci Ludovic Orban că Bucureștiul are nevoie de o persoană cu viziune, adăugând că este pregătit să parcurgă toți pașii procedurali pentru validarea candidaturii sale.

„PNL începe astăzi o cursă pentru a-i convinge pe locuitorii Bucureştiului că alternativa sa este una corectă. Oferim Bucureştiului o administraţie onestă, o administraţie profesionistă, generoasă pentru locuitorii săi. Eu, Ludovic Orban, am onoarea de a fi în fruntea acestei echipe”, a spus Ludovic Orban, potrivit News.ro, după validarea candidaturii.

Liberalul a afirmat că este pregătit şi hotărât pentru a intra în această cursă electorală.

„Am toată experienţa necesară pentru a fi învingător. Este momentul faptelor, nu al vorbelor. În noiembrie 2014, românii au votat pentru o Românie mai curată, mai onestă, mai unită, mai dezvoltată şi mai generoasă. Este timpul ca această Românie să aibă o Capitală pe care o merită, ca bucureştenii să spună punct şi de la capăt”, a spus Orban.

El a transmis un mesaj şi pentru bucureşteni: „Eu, Ludovic Orban, îi rog pe locuitorii Bucureştiului să aleagă echipa PNL, pentru a începe împreună să construim un Bucureşti în care fiecare să se simtă ca acasă. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”.

VivaFM – Live Your Music! » Național

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza