full screen background image

AUDIO: Vineri are loc la Iași prima ediție a evenimentului „Made by Women”. Detalii despre înscrieri, oferite de inițiatoarele evenimentului

Ieşencele sunt invitate vineri, 18 ianuarie 2019, la conferinţa Made by Women, care va avea loc la Grand Hotel Traian, sala Mihai Eminescu, începând cu ora 18:00. Conferinţa se adresează tuturor femeilor care îşi doresc o schimbare în viaţa personală sau profesională, care au nevoie de mai multă încredere în sine sau care vor să iasă din zona lor de confort.

Evenimentul va fi structurat pe două secţiuni: conferinţa propriu-zisă, cu sectiuni de discutii, dezbatere, workshopuri tematice ce vor provoca participantele sa se implice activ, fiind ulterior urmat de o cina specială la care participantele pot participia si interacţiona mai direct cu invitatele. În cadrul conferinţei, participantele vor avea ocazia să afle poveştile unor femei de succes, să înveţe să aibă mai multă încredere în forţele proprii şi să îşi găsească inspiraţia pentru a-şi transforma propria poveste într-o proveste de succes.

Speakerii acestei prime ediţii sunt:

  • Cristina Nichita – antreprenor şi fondator al casei de modă NICHI Cristina Nichita
  • Antonela Sofronia – antreprenor şi realizator emisiuni TV
  • Raluca Diaconiuc – scriitoare, redactor şi realizator emisiuni TV
  • Ana-Maria Ceornea – psiholog şi psihoterapeut de cuplu şi familie

Evenimentul va fi moderat si coordonat de Amalia Georgescu, fondator AGEO Events.

Detalii despre eveniment au adus inițiatoarele acestui eveniment, Ana-Maria Ceornea și Amalia Georgescu:

Înscrierile pot fi făcute pe www.anaceornea.ro/. Toate fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi donate Asociaţiei „Terapie pentru suflet” din Iaşi, ce oferă asistenţă psihologică persoanelor vulnerabile, care întâmpină dificultăţi de ordin mental, psihic sau emoţional.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *