full screen background image

Mai multe curse anulate sau amânate, pe Aeroportul Iași, din cauza condițiilor meteo

Distribuie

Din cauza condițiilor meteo severe, pe Aeroportul Iași nicio cursă nu poate ateriza sau decola momentan. Ninsorile abundente și vântul puternic fac imposibilă desfășurarea activităților aeroportuare. Operațiunile de zbor au fost suspendate deocamdată, însă aeroportul rămâne deschis.
”În momentul în care vremea va permite și se comunică reluarea curselor, toată tehnica din dotare va fi antrenată în procesul de deszăpezire a suprafețelor de mișcare. Dacă aveți programate zboruri astăzi, vă recomandăm să țineți în permanență legătura cu operatorii aerieni”, este mesajul transmis de către oficialii aeroportului.

Plecările către Bruxelles, Londra, Tel Aviv, Treviso și Bergamo au fost anulate, iar cele spre Otopeni, Londra și Paris, au fost amânate. De asemenea, sosirile dinspre Otopeni au fost amânate, iar cele dinspre Bruxelles, Londra, Tel Aviv, Treviso și Bergamo, au fost anulate. Codul galben de ninsori și viscol pentru județul Iași expiră în această după amiază, iar programul curselor de la Aeroportul Iași va reveni, cel mai probabil la normal, din această seară.

Foto: Aeroport Iași

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza