full screen background image

Mănânci la Alila, asculți Viva FM și câștigi 150 de euro!

Distribuie

În macheta%cc%86-afis%cc%a6e-alila-cra%cc%86ciun-2012-copy-e1481120756129luna decembrie, Viva FM este Radioul Sărbătorilor de Iarnă, care ți-a pregătit multe surprize și cadouri pentru tine și pentru cei dragi. Sărbătorile de iarnă înseamna bucurie, lumină și cadouri, ele ne deschid sufletele pentru a dărui și a primi iubire. Viva FM ți-a pregătit în această perioadă multe surprize!

Orice familie dorește să aibă un brad împodobit, iar fiecare are propriile idei despre cum ar arăta bradul perfect. Unii preferă un brad modern în care toate culorile ornamentelor și a luminilor să se potrivească armonios. De aceea, ornamentele de brad sunt mai mult decât simple decorații, acestea sunt amintiri și simboluri. Cei mici sunt nerăbdători să scotocească printre ramurile bradului după bunătățile agățate cu grijă de părinți și după cadourile Moșului.

Anul acesta, la ALILA nu trebuie să fii spiriduș pentru a pune mâna pe cadourile Moșului. Luna decembrie poate să fie una specială pentru tine, cu multe cadouri și mult noroc în punguțele de sub brad dacă vei comanda delicioasele produse de la ALILA, deoarece ai parte de un super concurs!

Vino în perioada 5 decembrie – 21 decembrie 2016 în locațiile Restaurantului Pizzerie ALILA din Iași, de pe Bd. Nicolae Iorga și din Era Shopping Park Iași, comandă orice de minimum 20 de lei, completează talonul de concurs, iar pe 22 decembrie 2016 poți câștiga 150 de euro pentru cadouri și bradul de Crăciun.

Așadar, pe 22 decembrie stai cu urechile pe Viva FM Iași, deoarece Radu și Andreea vor realiza extragerea live, în emisiunea Viva Café.

Detalii suplimentare despre concurs găsești și pe www.pizzeriaalila.ro.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza