full screen background image

Marius Manole revine la Iași cu o nouă premieră: În Ploaie

Luni 18 noiembrie, de la ora 19:00 scena Teatrului Vasile Alecsandri din Iași va fi gazda unei eveniment teatral de excepție – thrillerul În Ploaie, cea mai nouă premieră a Teatrului Avangardia din București, avându-i ca protagoniști pe Marius Manole și István Téglás.

În Ploaie este povestea cutremurătoare a unei prietenii aflate pe marginea prăpastiei, o adevărată avalanșă de emoții și trăiri imaginată de nimeni altul decât Keith Huff, scenaristul serialelor de mare succes Mad Men și House of Cards. Doi tineri polițiști, Joey și Denny, prieteni din copilărie, se confruntă în doar câteva zile cu o serie de evenimente care le vor afecta viața pentru totdeauna. Si nu numai prietenia le este pusă la încercare, ci și întreaga lor scala de valori, simțul onoarei și al loialității.Cele două personaje aduc în lumina reflectoarelor viziunea proprie asupra conceptului de familie, precum și deciziile morale discutabile pe care le fac în numele acesteia.
Doar că amintirile pe care le are fiecare despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acele zile în care a plouat fără oprire nu par să coincidă…

Regia spectacolului este semnată de către Ricard Reguant, unul dintre cei mai apreciați regizori spanioli ai momentului, distins recent cu un premiu onorific pentru întreaga activitate la Broadway World Spain.
În ploaie este un spectacol care se joacă cu mare succes pe scene din întreaga lume, inclusiv pe Broadway unde a beneficiat de o distribuție de excepție – Hugh Jackman și Daniel Craig, iar în România se bucură de apreciere atât în rândul spectatorilor cât și al criticii, fiind considerat „cel mai <<ieșit din norme>> spectacol de teatru din oraș” (Răzvana Niță, critic de teatru).

În Statele Unite ale Americii piesa „În ploaie” a fost distinsă cu mai multe premii Jeff Award, dintre care Best New Work și Best Play.

Impresii despre spectacol:
„Marius Manole și Istvan Teglas, unii dintre cei mai buni actori ai momentului, propun o poveste despre prietenie, loialitate și trădare care te ține în suspans până la final. ” (Urban.ro)
„Un cataclism emoțional care transformă o poveste spirituală și halucinantă într-un veritabil film de acțiune și care ne face să tremurăm ca într-un montaign ruse” (Hedy Weiss, Chicago Sun-Times)
„În mod cert, una dintre cele mai bune piese ale anului! O piesă intensă, proaspătă și provocatoare ” (revista Time, Richard Zoglin)
„O poveste profunda, intensa, poetica, emoționantă si care te prinde instantaneu” (revista Chicago Tribune, Chris Jones)
”… o avalanșă emoțională scrisă cu o autentica forță dramatică” (revista Variety, New York, Steve Oxman)

Biletele s-au pus în vânzare online pe bilet.ro și la punctele fizice de vânzare: la agențiile Der Tour din strada 14 Decembrie și din Palas Shopping Mall, la Agenția Teatrală și la Agenția Casei Studenților.
Mai multe informații despre spectacol pot fi aflate accesând: www.TeatrulAvangardia.ro/InPloaie-Iasi

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *