full screen background image

„Marșul pentru viață”, pe 23 martie, la Iași

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor va organiza pe 23 martie evenimentul „Marșul pentru viață”. În acest sens, Mitropolia Moldovei și Bucovinei – Arhiepiscopia Iașilor a solicitat Primăriei Municipiului Iași acordul privind organizarea unor manifestări sâmbătă, 23 martie, între orele 12.30 și 16.00.

Între orele 12.30 și 14.00, participanții la „Marșul pentru viață” se vor aduna în Piața Unirii, unde va avea loc o sesiune de discursuri. Ulterior, în intervalul orar 14.00 – 15.00, participanții se vor deplasa pe traseul Piața Unirii – strada Arcu – strada Gavriil Musicescu – bulevardul Independenței – strada I. C. Brătianu – Teatrul Național „Vasile Alecsandri” – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Unirii. Pentru deplasarea participanților se va utiliza prima bandă de circulație pe străzile menționate.

În final, între orele 15.00 și 16.00 se vor susține discursuri și evenimente artistice de încheiere a „Marșului pentru viață” în Piața Unirii.

Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală vor lua deciziile necesare privind restricționarea circulației, în funcție de necesități, pentru buna desfășurare a evenimentelor. În sarcina organizatorului intră obligația obținerii avizului Poliției Rutiere pentru deplasarea participanților pe partea carosabilă a traseului.

„Marşul pentru viaţă” se va desfășura în acest an sub motto-ul „Unic din prima secundă” în aproximativ 500 de orașe și localități din România și Republica Moldova. Potrivit inițiatorilor, peste 150 de voluntari se vor implica în organizarea acestui eveniment la Iași.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *