full screen background image

Mii de oameni din țară, dar și din străinătate au participat la AFTERHILLS 2018

Mii de oameni din întreaga ţară, dar şi din străinătate au participat la sfârsitul săptămânii trecute la AFTERHILLS. Festivalul a avut loc la aproximativ 6 kilometri distanță de centrul Iașului. Pe parcursul celor patru zile de festival, cei prezenţi s-au bucurat de artă în toate formele sale: au avut loc workshop-uri, au putut fi admirate instalaţii de artă modernă şi neconvenţională, dar şi activităţi distractive şi educaţionale.

Festivalierii au putut ști în permanenţă ce se întâmpla pe cele 10 scene amenajate la festival prin intermediul unei aplicaţii. Pe baza preferinţelor muzicale menţionate la început, festivalierii au primit notificări atunci când artiştii preferaţi au urcat pe scenă.

Încă din prima zi au ajuns aproximativ 30.000 de persoane la evenimentele AFTERHILLS, în a doua 40.000, iar în cea de-a treia peste 50.000.

Pe lângă muzică și spectacole de stand-up comedy, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului au fost incluse spectacole de teatru, instalații de artă contemporană, dar și un festival de street food.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *