full screen background image

Minte sănătoasă într-un corp sănătos la Tonus Plus

Știați că sănătatea este o armonie completă dintre corp și minte?

Îmbunătățește-ți calitatea vieții cu ajutorul tehnicii Pilates, o metodă care mediază forța musculară și stabilizează postura corpului, întărește și crește elasticitatea fibrelor musculare, previne leziunile și ajută la corectarea posturii corpului, la coordonare, echilibru și circulația sângelui.

Sala Tonus Plus, aflată pe strada Stihii nr.2B, în spatele băncii Italo Romena din Târgu Cucu, cu o experiență de mai bine de nouă ani în Iași oferă un program de întreținere corporală, bazat pe tonifierea musculaturii într-un mod sănătos, ce combină controlul mental al corpului și efortul fizic.

Este o inițiativă originală, creată din dorința de a permite practicarea metodei Pilates de către orice personă care conștientizează nevoia de a îmbunătăți calitatea vieții sale.

Kinetoterapeutul Elena Gheorghiță, unul dintre reprezentanții sălii de pilates, a găzduit emisiunea Tonus Plus, timp de un sezon, la Viva FM. Numele emisiunii a fost dat de sala pe care o administrează și a avut invitați medici și specialiști din domeniul sănătății, alături de care a  dezvoltat subiecte de interes general privind sănătatea și a oferit ascultătorilor sfaturi necesare unui stil de viață echilibrat.

Dacă dorești să ai un grad optim de sănătate, să îți îmbunătățești condiția fizică și să previi riscul de accidentare, instructorii profesioniști vă așteaptă într-un cadru relaxant cu exerciții adaptate la nevoile fiecărei persoane practicante. Fie că te afli într-un process de recuperare în urma unui accident, fie că ești de sex masculin sau feminin, fie că ești adolescent sau de vârsta a treia, Pilates este metoda de întreținere corporală ce ți se potrivește.

Te invităm să accesezi site-ul www.tonusplus.ro pentru mai multe detalii despre servicii și abonamente.

Noi ne întreținem starea de bine cu Tonus Plus. Ce zici, te alături nouă?

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *