full screen background image

Monica Jitariuc, despre domeniul comunicării, la Viva FM: „Noi construim, atât în online, cât și în offline, poduri de încredere.”

Distribuie

Astăzi, la Weekend Hit, Șerban Vornicu a discutat alături de Monica Jitariuc, Managing Partner la agenția de PR MSLGroup The Practice și Simina Ignat, Account Manager la agenția Argo, despre comunicare, ca un domeniu strategic în managementul oricărui business și despre ce va aduce viitorul în această industrie.

„<<Încredere>> este adevăratul buzzword în domeniul comunicării, care nu ar trebui să piară niciodată!”

Monica Jitariuc este un profesionist recunoscut, cu experiență variată în comunicare, lucrând de-a lungul carierei ei de 17 ani atât de partea clientului, cât și de cea a agenției. În 2010 a înființat si apoi a condus departamentul de Social Media al agenției MSLGROUP The Practice, cea mai premiată agenție de PR românească. În echipa agenției, Monica a contribuit la campanii de succes în industrii diverse, multe dintre ele premiate la competiții locale și internaționale.

 „Eu cred în puterea influencerilor! Responsabilitatea este atât la client, cât și la agenție, dar și la influencer.”

A lucrat pentru clienți din toate industriile, zona de beauty, fashion și lifestyle fiind una dintre cele în care a avut succese recunoscute. Monica este trainer și speaker apreciat la conferințele de profil. Predă cursul de social media after work de la Dalles Go.

În discuția de la Viva FM, Monica și Simina au explicat cum se construiește încrederea în stakeholderii cu care lucrezi, ce înseamnă o comunitate online și cum poate migra în mediul offline și cum se evaluează performanța colaborărilor cu „influencerii”.

Omline – duminică, 13 mai, ora 15:00 la The Trumpets

Cu Monica Jitariuc puteți discuta despre comunicare la evenimentul Omline, duminică, 13 mai, ora 15:00 la The Trumpets. Pentru a rezerva locuri la eveniment, vă recomandăm să 


___

Omline este o serie de evenimente care-ți aduce la Iași oamenii tăi din online. Lună de lună, duminica, vom lua la întrebări în Trumpets: bloggeri, KOLi, strategi și media planneri, instagrameri și memari. Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, organizat de Argo,Namogo și WINK Public Multimedia și susținut de The Trumpets,Electromicina & Ladies, Wine & Design Iași

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza