full screen background image

Noi spectacole la Ateneul Tătărași

Distribuie

Vineri, 11 noiembrie, ora 19.00, trupa SPAM va concerta pe scena Ateneului din Iași. Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 15 RON și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.30, sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Spectacolul de teatru „Atenție, aterizăm!” va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”. Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 RON / 10 RON pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Teatro Blu vă invită duminică, 13 noiembrie, ora 11.00, la spectacolul pentru copii „MickeyMAGInarium”, ce va avea loc in Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, a Ateneului din Iași. Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 8 RON, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza