full screen background image
marius onofras

(Video) Un nou început pentru Marius Onofraș

Distribuie

În cea de a doua ediție a emisiunii Sport Moldova de la Viva Fm Iași, Radu Căciulă și Cristian Hitruc l-au avut invitat pe noul director sportiv al echipei de fotbal CSMS Iași, Marius Onofraș. Născut la Iași și fost fotbalist la Politehnica Iași și CSMS Iași, Marius Onofraș a agățat ghetele în cui în această vară și a ales o nouă carieră, cea de director sportiv. ”Sunt la începutul unui drum frumos și vreau să mă implic total în această meserie. Vreau să învăț cât mai multe lucruri și sper să mă fac util echipei”, a spus Marius Onofraș.

Cu doar 4 zile înaintea meciului pe care echipa antrenată de Nicolo Napoli îl va susține în turul doi preliminar al Europa League, subiectul principal al emisiunii a fost pregătirea acestei întâlniri de către lotul ieșean în cantonamentul din Turcia și nu numai.

Noul director sportiv al alb-albaștrilor a vorbit și despre achizițiile Iașului din această vară și cum i-a simțit el în perioada petrecută la Bolu. ”Sunt jucători buni, care au jucat multe meciuri în prima ligă. S-au integrat foarte repede, nu mai sunt astfel de probleme, așa cum erau în alte vremuri. Jucătorii se integrează foarte repede, sunt sigur că s-au adaptat și că vor da totul pentru echipă”, a mai spus Onofraș.

Invitatul emisiunii de luni a încheiat prin a le transmite suporterilor ieșeni să fie alături de echipa orașului și să vină cu plăcere la stadion, pentru că, a spus Marius Onofraș, fotbalul este unul dintre cele mai frumoase sporturi.

Urmărește aici înregistrarea video cu Marius Onofraș în emisiunea Sport Moldova cu Radu Căciulă:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *