full screen background image

Grila de programe radio Viva FM vine cu multe surprize

Distribuie

Într-o retrospectivă a anului ce a trecut, suntem mândri că am păstrat traiectoria pe care ne-am asumat-o încă din prima zi în care Viva FM a emis. Viva FM a susținut inițiativele demne de a fi povestite.

Am continuat parteneriatele pentru promovarea celor mai importante evenimente din Iași, tocmai pentru ca frumoasele activități să fie cunoscute de publicul larg. Pentru că avem ca numitor comun dorința de a susține comunitatea locală, am continuat să difuzăm informații relevante despre: Festivalul „La Vie”, Cotnari Rally Iași, Concursul Coral Internațional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”, Festivalul „Cătălina”, Elite Business Women, Cros pentru Școli, Business Days, Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici „Congressis”, Pledoarie pentru armonie, Festivalul „Serile Filmului Românesc”, Kasta Morelli Fashion Week și multe altele.

Pe lângă evenimentele la care a fost parteneri și în anii trecuți, ne-am bucurat să avem parteneriate noi cu festivaluri care s-au aflat la prima ediție, cum ar fi: Afterhills Music and Arts Festival, Zilele Nordului, Festivalul Internațional de Muzică și Dans pentru Tineret „Iași Junior Fest”.

Implicarea în comunitate s-a realizat și prin intermediul unor ediții speciale ale emisiunilor radio din grila Viva FM. Pe lângă evenimentele recomandate, Viva FM a realizat în acest an și evenimente proprii: proiectul de iarnă – ICE ICE Viva și proiectul estival Viva La Playa.

Am avut un an bun, plin de realizări fructuoase, un an în care ne-am îndeplinit obiectivele: am fost alături de ieșeni, în mijlocul comunității și am susținut Iașul.

Toamna aduce la Viva FM multe schimbări în program, cu o grilă de emisiuni adaptată dorințelor ascultătorilor. Pe lângă bine-cunoscutele programe de linie: Dimineți Animate, Viva Cafe, Viva Trafic și Viva Flash, avem emisiuni tematice care vor trata subiectele de interes pentru ieșeni.

Emisiunile tematice din noua grilă de programe sunt: Confesiuni cu stil cu Laura Buțurcă,  De la teorie la practică cu lectorul universitar doctor Corina Barbaros, Doza de educație cu Adriana Nichitean, Față în față cu Andrei Giurgia și Alina Cojocaru, Idei și efecte cu Corina Giurgia și Dragoș Preutescu, Viva Justiția cu Maria Păduraru, Sport Moldova cu analistul sportiv Radu Căciulă și Tonus Plus cu kinetoterapeutul Elena Gheorghiță.

Weekend-urile ne aduc muzică bună, emisiuni educative și multă relaxare. Stabilim care sunt cele mai ascultate melodii ale săptămânii și despre noutățile în muzică la Viva Chart și Week-end Hit, apoi trece prin Tunelul Timpului și descoperim împreună Arhivele Mileniului III.

Pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de ieșeni, în mijlocul comunității, vom continua să acoperim toate subiectele stringente. Avem știri relevante, muzică de suflet, multă pasiune pentru ceea ce facem, dragoste pentru radio și pentru Iași. Pentru că ne dorim un oraș prosper, dezvoltat, curat și frumos, susținem Iașul și aducem la urechile ascultătorilor informații de calitate, cu și despre ieșeni.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *