full screen background image

Nouă informare meteo de vreme rea

Distribuie

vreme rea     Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare meteo de vreme rea, valabilă până vineri, la ora 11.

În acest interval, vor fi precipitaţii îndeosebi în centrul, sudul şi estul ţării.

La munte va ninge, în zonele subcarpatice vor fi mai ales lapoviţe şi ninsori, iar în restul teritoriului vor predomina ploile.

În sudul ţării, cantităţile de apă vor mai depăşi, pe arii restrânse, 15…20 l/mp, iar la munte vor fi intervale în care ninsorile vor fi moderate cantitativ şi se va depune un nou strat de zăpadă.

Vântul va avea intensificări temporare în special în regiunile vestice şi estice, unde la rafală se vor depăşi 45…50 km/h.

La munte, la altitudini mari, mai ales pe parcursul zilei de astăzi vor fi şi viteze de peste 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

Vremea se va menţine rece pentru această dată până duminică, 27 martie, iar valorile minime de temperatură vor deveni negative în jumătatea de nord şi pe arii restrânse în restul ţării.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în depresiunile din estul Transilvaniei, valorile termice vor fi la limita gerului.

Pe arii restrânse, se va forma brumă.

VivaFM – Live Your Music! » Național

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza