full screen background image

„Noutăți fiscale-Provocările anului 2018”, seminar DELOITTE, la Camera de Comerț și Industrie Iași

Deloitte  și Camera de Comerț și Industrie Iași organizează pe 29 martie, la sediul Camerei de Comerț,  seminarul cu tema „Noutăți fiscale-Provocările anului 2018”. Seminarul va avea o durată de opt ore și vor fi luate în discuție subiecte precum: Prețurile de transfer, TVA și Impozitul pe profit.

Seminarul va avea un caracter interactiv, iar specialiştii Deloitte vor aborda inclusiv speţe concrete propuse de către participanţi, motiv pentru care încurajăm participanţii să transmită în avans propriile întrebări prin intermediului Formularului de înscriere. Este al 8-lea eveniment consecutiv organizat în parteneriat cu Deloitte la Iaşi şi ne bucurăm că putem oferi companiilor şi specialiştilor, la fel ca în anii trecuţi, oportunitatea dezbaterilor profesionale cu experţii unei companii din Big 4 (grupul celor mai mari patru companii de consultanţă şi audit la nivel mondial)” a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Participarea la acest seminar interactiv este posibilă exclusiv pe bază de înscriere prealabilă. Doritorii  se pot înscrie din timp întrucât, pentru a păstra caracterul interactiv al seminarului, locurile sunt limitate.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *