full screen background image

Nu rata ultimele bilete la jumătate de preț pentru concertul Ștefan Bănică Jr ”Te iubesc, femeie!”

Distribuie

Ultimele bilete reduse sunt disponibile online iabilet.ro , dar şi fizic în cadrul Sălii Polivalente, începând cu ora 16:00.

Îndrăgitul Ştefan Bănica Jr. susţine în luna martie pentru al 9-lea an consecutiv concertele “Te iubesc, femeie!”, dedicate în special doamnelor şi domnişoarelor, în luna lor de graţie. În acest an, este și rândul orașului Iași să fie gazda concertului de pe 22 martie de la Sala Polivalentă.
Concertul va fi un vals al emoţiilor, cu o selecţie de hit-uri precum “Am s-o aştept mereu”, “Ce e dragostea”, “Găseşte-mi loc în inima ta” ,“Până la cer” sau “Vorbe-n vânt”, care fac inima să bată şi
corpul să vibreze. Show-ul oferit de Ştefan Bănica Jr. promite a fi unul de excepţie!

Ştefan Bănica Jr. este unul dintre cei mai iubiţi artişti la nivel naţional, cu o carieră de peste 20 de ani timp în care a lansat 13 discuri de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5 discuri de aur şi 2 de platină, acesta își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție.

Ştefan Bănica Jr spunea „muzica bună unește generațiile!”, acesta reuşind în timp să ajungă un simbol pentru toate generaţiile.
Ultimele bilete disponibile la jumătate de preţ pot fi cumpărate online de pe site-ul iabilet.ro, dar și fizic, începând cu ora 16:00 la Casa de Bilete a Sălii Polivalente ( Strada Palat nr. 2 ) și din toată reţeaua de magazine Flanco.

Mai multe detalii despre concertul Ştefan Bănica Jr. – “Te iubesc, femeie!” din Iași găsiți pe pagina organizatorului: Buzz Events.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza