full screen background image

O nouă ediție Viva La Playa de la Apollo Summer Lounge!

Viva FM a adus din nou distracția în acest final de săptămână la Apollo Summer Lounge din Iași. Duminică, 25 iunie 2017, între orele 13:00 și 17:00, Viva La Playa s-a auzit LIVE în toată zona Moldovei, iar cei prezenți la piscina Apollo s-au distrat ascultând muzică de calitate și au participat la concursurile organizate de Viva FM, împreună cu partenerii implicați în campanie.

Viva FM a adus duminică super distracția în cel mai mare centru de agrement privat din Iași: Apollo Summer Lounge! Muzică de cea mai bună calitate, concursuri interesante, premii și multă, multă voie bună, apă, soare și răcoare – sunt doar câteva dintre ingredientele atmosferei transmise LIVE pe frecvențele Viva FM.

Pentru a câștiga premiile bine inspirate, puse în joc, ieșenii, prezenți la piscina Apollo, au răspuns provocărilor amuzante din cadrul concursurilor pregătite de echipa Viva La Playa.

Pe parcursul celor 4 ore de distracție, Viva La Playa a organizat concursuri interesante precum: concursuri de înot, atât pentru adulți, cât și pentru copii, sărituri spectaculoase în apă, duble cu mingea, aruncături cu mingi în colac de salvare, mers în piscină și ținutul respirației sub apă!

Premiile oferite învingătorilor au fost pe măsură. Mulțumim partenerilor, care au fost alături de noi și au oferit din nou premii consistente celor receptivi la activități! Premiile oferite au fost: vouchere în valoare de 50 de lei, oferite de MADO, selfie stick-uri și alte accesorii pentru telefon de la Carlsberg și sticle de vin de la Cramele Gramma.

Gazda noastră din această vară este piscina Apollo Summer Lounge, care reprezintă destinația ideală de vară, unde, împreună cu familia și prietenii, vă puteţi bucura, din plin, de apă, soare și răcoare. Situată la ieșirea din Iași, spre Breazu locația reprezintă o oază de plăcere acvatică, fiind dotată cu o piscină pentru adulți de 220 mp și o piscină specială pentru copii, cu o suprafață de 100 mp, în care micuții se pot bălăci în voie.

Partenerii de distracție la Viva La Playa, din această vară sunt: Carlsberg, Aperol Spritz, Cramele Gramma, Mado, CAR Flexicredit și Turistico.ro.

Rămâneți pe frecvențele Viva FM, deoarece vara continuă cu super distracție și voie bună la Viva La Playa!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *