full screen background image

Omar Hayssam este audiat la DNA

Distribuie

HAYSSAM - PROCES TERORISM     Omar Hayssam a fost adus vineri dimineaţa la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul privind privatizarea fostei Întreprinderi de Piese Radio şi Semiconductori (IPRS) Băneasa.

Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în cadrul procedurii de privatizare a fostei IPRS Băneasa au fost depuse mai multe înscrisuri false referitoare la experienţa şi capacitatea financiară a unei firme reprezentate de Omar Hayssam, actele fiind necesare pentru a participa la privatizarea societăţii

IPRS Băneasa a fost înfiinţată în 1962. În septembrie 2003, pachetul majoritar de 51,4 acţiuni al întreprinderii a fost cumpărat de compania Ogharit Trading CO Siria, controlată de omul de afaceri Omar Hayssam, iar ulterior IPRS Băneasa şi-a încetat activitatea.

Omar Hayssam a fost condamnat definitiv în trei dosare, la 20 de ani, 16 ani, respectiv trei ani, pentru răpirea celor trei jurnalişti, înşelăciune în cazul “Volvo” şi fraude în cauza “Foresta Nehoiu”, sirianul fiind judecat în alte două dosare, pentru fuga din România şi pentru delapidare.

VivaFM – Live Your Music! » Național

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza