full screen background image

AUDIO: Duminică se lansează o nouă serie de evenimente pentru creativi. Ce presupune conceptul „Omline”

Distribuie

Peisajul creativ al Iașului se diversifică începând din această duminică, pentru că agențiile Argo și Namogo lansează o nouă serie de evenimente pentru creativi: „Omline”. Lună de lună, duminica, ieșenii vor avea posibilitatea să ia la întrebări bloggeri, lideri de opinie, strategi și media planneri, instagrameri. Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, iar prima ediție este cu intrare gratuită și își propune să creeze o conversație liberă pentru participanții pasionați de online.

Ovidiu Eftimie este primul invitat

Ediția 1.0 a evenimentului „Omline” va avea loc duminică, 17 decembrie, între orele 15:00 – 17:00, la The Trumpets. Pentru prima ediție, „Omline” îl va avea ca invitat pe Ovidiu Eftimie, autorul romanelor science-fiction de succes „Arhanghelul Raul”și „Bacalaureat”, redactor al publicației Times New Roman și blogger pe www.eftimie.net.

Ovidiu Eftimie, invitatul primei ediții „Omline”

Alături de el va fi Vlad Tăușance, autor, strateg și trainer în creativitate aplicată, care va modera discuția despre virale, despre cenzură și populisme, despre literatură și maculatură. Spre finalul evenimentului, discuția se va axa și pe cel mai recent roman al autorului Ovidiu Eftimie, fiind urmată de o sesiune de autografe.

„Iașul este o zonă foarte creativă, iar aici chiar apar destul de multe agenții creative” – Simina Ignat

Evenimentul „Omline” își propune să creeze un cadru informal de interacțiune între influenceri din București, care vor veni lunar să aibă întâlniri cu creativi din Iași. Discuțiile vor fi moderate și vor viza domenii conexe din Social Media, fiind sub forma unor discuții deschise, cu întrebări din public.

Șerban Vornicu, realizatorul emisiunii INTER CONECTAT a stat de vorbă cu Simina Ignat, Account Manager la agenția Argo și vine cu mai multe detalii cu privire la conceptul evenimentului:

***

Despre „Omline”

Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, iar prima ediție este cu intrare gratuită și își propune să creeze o conversație liberă pentru participanții pasionați de online. Seria de evenimente „Omline” este organizată de agențiile Argo și Namogo și susținută de The Trumpets și comunitatea Ladies, Wine & Design Iași.

Șerban VORNICU

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *