full screen background image

AUDIO: Corina Băcanu povestește cu creativii din Iași astăzi la The Trumpets

Distribuie

Corina Băcanu a luat internetul românesc prin surprindere, iar acum este considerata „influencer” in randul crativilor din Bucuresti. Dupa sute de postari si mii de likeuri si de followeri, Corina reuseste sa ridice un semn de intrebare celor care sunt pe Facebook, Twitter, care ii citesc blogul sau care ajung pe propriul ei magazin de merchandising.
Corina vine la Iasi la a III-a editie a evenimentului Omline, astazi, 15 aprilie, incepand cu ora 15:00, ca să facă diferența dintre influenceri și fire-starteri, dintre notorietate și responsabilitate.
Inainte de editia de astazi de Omline, Corina a fost la Viva FM, alaturi de Simina Ignat de la agentia Argo, intr-o discutie cu Serban Vornicu despre creativitate, resposabilitatea pe care o are in mediul online si alte detalii creative.

Intreaga discutie, aici:

___
Omline este o serie de evenimente care aduce la Iași oamenii tăi din online. Lună de lună, duminica, veti putea lua la întrebări în Trumpets: bloggeri, KOLi, strategi și media planneri, instagrameri și memari. Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, inițiat de Argo și Namogo și susținut de The TrumpetsWINK Public Multimedia,Electromicina & Ladies, Wine & Design Iași.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza