full screen background image

Ora Pământului, sărbătorită în fața Palatului Culturii de elevii ieșeni

Distribuie

16 coruri de la şcolile din municipiul Iaşi, formate din elevi şi profesori, vor susţine la finalul acestei luni un concert în faţa Palatului Culturii din Iaşi în cadrul celei de-a doua ediţii a evenimentului „Ora Pământului“, evenimentul urmând să se desfăşoare în intervalul orar 20.30 – 21.30.

Manifestările sunt organizate de către Inspectoratul Şcolar în parteneriat cu renumitul Cor Naţional de Cameră Madrigal – Marin Constantin, prin Programul Naţional Cantus Mundi, Primăria Municipiului Iaşi şi Palatul Culturii Iaşi. „Ora Pământului“ se va desfăşura sub sloganul internaţional „Dăruieşte naturii din energia ta!“, în seara evenimentului urmând să urce pe scenă aproximativ 750 de elevi, alături de profesorii dirijori ai corurilor participante. O parte dintre corurile de elevi participante în cadrul acestui proiect urmează să urce pe scenă şi pe 23 martie la Focşani, la etapa zonală a Olimpiadei Naţionale Corale.

Judeţul Iaşi va fi reprezentat de laureaţii etapei judeţene, desfăşurată în data de 2 martie. Astfel, la competiţie vor participa coruri de la Colegiului de Artă, Colegiul Pedagogic, Liceul Waldorf şi Colegiul Naţional.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza