full screen background image

P. Diddy, pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi rapperi din lume

 

P-Diddy

P. Diddy ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiţi muzicieni de rap şi hip-hop din lume, potrivit unui clasament dat publicităţii marţi de revista Forbes, în care locurile următoare sunt ocupate de Jay-Z şi Drake.
Rapperul american P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, născut în cartierul Harlem din New York, a obţinut venituri de aproximativ 60 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2014 – 1 iunie 2015, potrivit estimărilor jurnaliştilor de la Forbes. Veniturile rapperului provin şi din investiţii făcute de acesta în afara industriei muzicale, precum postul de televiziune Revolt şi brandul de votcă Ciroc.

Printre albumele sale de succes se află câteva materiale discografice de mare succes, precum “The Saga Continues” din 2001 şi “Last Train to Paris” din 2010. În prezent, P. Diddy lucrează la un nou album de studio.

Pe locul al doilea s-a clasat rapperul Jay-Z, al cărui nume real este Shawn Carter. În vârstă de 45 de ani, Jay-Z este fondator al companiei de divertisment Roc Nation şi a obţinut venituri de 56 de milioane de dolari în perioada menţionată din diverse afaceri în industria muzicală, sport şi lifestyle. Cele 22 de concerte pe care le-a susţinut în ultimul an alături de soţia sa, Beyonce, l-au ajutat să îşi sporească veniturile în mod substanţial, au precizat jurnaliştii de la Forbes.

Rapperul canadian Drake, în vârstă de 28 de ani, ocupă locul al treilea, cu venituri de 39,5 milioane de dolari. Cea mai mare parte din această sumă provine din încasările obţinute din concerte şi turnee, dar şi din contracte de publicitate foarte avantajoase, semnate cu Sprite şi Nike.

VivaFM – Live Your Music! » Noutăţi

Comentarii