full screen background image

Palas și Viva FM te premiază!

Se spune că zilele de toamnă ploioase aduc belșug, așadar, noi ne-am gândit să îți oferim o invitație dublă la spectacolul ‘’Nimic nu-mi scapă’’, de pe 8 septembrie, la Amfiteatrul Palas.

Pentru a te înscrie în concurs, trimite într-un mesaj privat, pe pagina noastră de Facebook, răspunsul corect la întrebarea ‘’Ce spectacol are loc, pe data de 8 septembrie, la Amfiteatrul Palas?’’.
Joi și vineri extragem câștigătorii, la ‘’Dimineți Animate’’ și ‘’Viva Trafic’’, în fiecare oră de program.

”Nimic nu-mi scapă”, regizată de Mihai Baranga, este o comedie savuroasă adaptată după piesa „Încurcă lume” de A. D. Herz, o poveste intrigantă, în care dramele conjugale şi disimulările stârnesc hazul, totul spre deliciul publicului!
Situațiile imprevizibile, uneori chiar absurde, creează un spectacol de comedie de marcă în combinație cu interpretarea ireproşabilă a actorilor.
Din distribuție fac parte actorii: Aniela Petreanu, Andra Iulia Stoicescu, Claudiu Dudu Maier, Baranga Mihai și Cristi Toma.
Avem reţeta perfectă pentru o seară minunată petrecută alături de prieteni. Ingrediente: un conţinut incendiar – aventură organică, trio conjugal bio, umor pur, cinci actori şi un regizor. Totul se pune în scenă asistat, într-un spaţiu deosebit – la Teatru de Vară – Iași!
Biletele sunt puse la vânzare la Centrele Info Palas Mall și online pe site-ul www.palasmall.ro.
Preț bilet: 40 de Ron

Atenție! Înainte de a te înscrie la acest concurs, te rugăm să consulți regulamentul. Acesta se găsește la secțiunea CONCURSURI-Regulament.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *