full screen background image

Palatul Copiilor din Iași organizează a III-a ediție a Festivalului Județean Instrumental „Armonii prin talent și emoție”

Palatul Copiilor Iași organizează Festivalul Județean Instrumental „Armonii prin talent și emoție”. Aflat la a III-a ediție, evenimentul este cuprins în Calendarul Activităților Educative Județene 2019, poziția 55. Festival se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4-19 ani, care studiază muzica în școli de masă, palate și cluburi ale Copiilor, școli private.

Festivalul este coordonat de prof. Petronela Damian, fiind structurat pe 3 secțiuni: A. Pian,. B. Alte instrumente, C. Formații.

Festivalul se va desfășura în zilele de vineri, 22 martie, ora 14.00, secțiunea A, și sâmbată, 23 martie, ora 9.00, secțiunile B și C, în Sala de festivități a Palatului Copiilor Iași.

Duminică, 24 martie, începând cu ora 11.00, Palatul Copiilor găzduiește sărbătoarea comunității elene din Iași în calitate de partener al evenimentului, dar și cu o expoziție a elevilor instituției prin care sunt evidențiate frumusețile Greciei și o serie de momente artistice specifice grecești.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *