full screen background image

Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv “Cornişa” Botoşani a fost inaugurat oficialAstăzi a avut loc inaugurarea oficială a Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv “Cornişa” Botoşani.

Au fost prezente oficialități locale și județene, precum și parteneri de afaceri.

Tot astăzi a fost deschis și sezonul estival. Vor fi făcute primele probe la râul de rafting și vor fi accesibile publicului lacul artificial cu bărci şi hidrobiciclete și piscinele exterioare.

Suprafaţa totală a Parcului de agrement este de peste 48 de ha.

Urmează trei zile de spectacole dedicate și Zilelor Muncipiului Botoșani, cele două evenimente fiind cumulate în acest weekend.

Organizatorii au pregătit concerte cu artiști de talie internațională, trei prezentatori, un spectacol de lumini cu multe lasere de ultimă generaţie, ecrane şi un sound îmbunătăţit care va urca până la 100.000 de wați.

A fost amenajată o parcare în care încap 3.000 de mașini, iar în zona de spectacol este loc pentru aproximativ 20.000 de persoane.

Astăzi, în prima zi de spectacol, la scena mare amplasată în zona terenurilor de sport vor concerta Sound of Boney M feat Sheila Bonnick, Nana, Ottawan, Dr. Alban, Holograf, Gelu Graur, sâmbătă spectacolele vor fi susținute de Filarmonica Botoşani, Shift, Sore, DJ Rynno feat Sylvia, Ioana Ignat&Band, iar duminică, 19 mai, la Botoșani vor concerta Amadeus, Connect-R, Feli, Voltaj, Natalia Gordienko.

Viva Fm este partener regional al acestui eveniment.

Național – VIVA FM

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *