full screen background image

Paul Surugiu – Fuego: „Trebuie să fim mândri că suntem români”

Distribuie

Paul Surugiu-Fuego a intrat în această dimineaţă în direct prin telefon în cadrul emisiunii „Dimineţi Animate”. Artistul a povestit despre cum sărbătoreşte ziua naţională a României, cum s-a schimbat această perioadă de-a lungul anilor, dar şi ce noutăţi va aduce turneul „Zăpezile de altădată” de anul acesta.

Acesta va începe în data de 6 decembrie 2016, iar din 7 decembrie turneul va ajunge şi în zona Moldovei. Viva Fm este partener media al acestui eveniment.

Alături de band-ul său, Paul va da naștere unei lumi de poveste, minimaliste, din care vor face parte elemente inedite, pasiuni speciale dar și emoții pe care nu credeai că le vei mai trăi vreodată. Cu nostalgie, Crăciunul de anul acesta va fi muzical, magic, împreună cu muzica artistului ce știe, cu sensibilitate, mesaje puternice și căldură, să impresioneze publicul său. Zăpezile de altădată este cumva oreîntoarcere la frumos, la acasă, la copilărie și la toate bucuriile acelea simple care ne fac zilele mai frumoase și sărbătorile de iarnă mai depline.

„Cu siguranță vă e dor de zăpezile de altădată, de iernile în care nu vremea era importantă, ci fericirea noastră, aroma de cozonaci, de portocale și gutui, de măr și scorțișoară. Dragii mei, anul acesta, tradiția de sărbători continuă cu un turneu de suflet, cald, romantic și vesel, în care, cu nostalgie, primim Crăciunul, cea mai frumoasă și deplină sărbătoare în viziunea mea.
Împodobim și brazi, cântăm colindele arhicunoscute, ne aducem aminte de cândva, iar eu vă ofer surprize care să vă facă să uitați, pentru câteva ore, de tot și toate! 

Firesc că, așa cum v-am obișnuit, band-ul meu va fi alături, în atmosfera unei lumi speciale. Ei bine, acum devenim mult mai intimi. Restrângem spațiul, iar concertul nostru va fi bazat pe căldură, emoție și sensibilitate. Decorul va fi primitor, iar momentele de pe scenă te vor purta în mai multe stări! Vă aștept cu drag!” ( PAUL SURUGIU – FUEGO )

Ascultătorii de pe 105 FM au ascultat şi piesa „Imnul neamului”, compoziţie în strânsă legătură cu momentul 1 decembrie.

Interviul poate fi ascultat aici

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza