full screen background image

Peste 1.000 de locuri de muncă vacante în județul Iași

Distribuie

Numărul total de locuri de muncă libere din judeţ înregistrate la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Iaşi a rămas constant faţă de săptămâna trecută, înregistrându-se circa 1.100 de locuri vacante.
Oferta de  este valabilă până pe 25 iulie şi cuprinde 71 de locuri de muncă pentru cei cu studii superioare şi 1.050 de posturi pentru persoanele cu studii medii sau minime.

Este vorba despre 426 posturi în servicii, dintre care 89 în comerţ, 79 în hoteluri şi restaurante, 5 în transporturi şi 253 în alte activităţi de servicii. În intervalul menţionat au fost anunţate vacante 130 de posturi în confecţii, 421 în construcţii, 120 în industrie, 20 în sănătate şi asistenţă socială şi 4 în agricultură sau silvicultură. În schimb, pentru ieşenii care vor să muncească în ţări ale Uniunii Europene, sunt disponibile 1.338 de locuri de muncă, mai multe ca acum o săptămână când au fost 1.126 de locuri.

Posturile au fost declarate vacante în cadrul programului EURES, accesarea acestora de către candidaţi fiind posibilă doar prin intermediul AJOFM.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza