full screen background image

Peste 40 de universități din 8 țări își vor prezenta programele de licență și de masterat în cadrul RIUF Iași

Distribuie

Pe 28 martie 2019, Palas Congress Hall din Iași va fi gazda celui mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și Est. Reprezentanții celor mai importante universități internaționale și naționale vor prezenta participanților programele de studiu și facilitățile de care pot beneficia cei interesați.  

La RIUF  Iași peste 40 de universități din Europa și SUA se pregătesc să întâmpine tinerii români care vor să afle detalii despre oportunitățile de studiu din România și din străinătate.  RIUF se bucură de cel mai mare număr de universități și instituții de învățământ care participă la un eveniment educațional din România. Vizitatorii vor putea afla detalii despre cele peste 6.000 de programe de studiu de licență și masterat propuse de universitățile care vor participa la târg . Mai mult, ei vor primi informații esențiale despre fonduri de burse de peste 3.500.000 euro pentru studiul în Germania, Marea Britanie sau Olanda destinate studenților români.

Peste 15 universităţi şi instituţii educaţionale din Marea Britanie, vor participa pe 28 martie la RIUF. Printre acestea se numără şi Coventry University, universitate numită pentru al treilea an consecutiv – University of the Year în The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

Reprezentanţii Anglia Ruskin University vor fi şi ei prezenţi la cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud şi de Est. Anglia Ruskin University ocupă locul 30 în ce privește studiile în domeniul dreptului și investește constant în diferite facilități academice și practice. Recent, a investit mai mult de 122 milioane de lire în laboratoare medico-legale, patru biblioteci, un centru de limbi străine şi alte spaţii.

La această ediţie vor fi prezente şi universităţi din Olanda, între care se numără și NHL Stenden University of Applied Sciences care școlarizează anual aproximativ 2.500 de studenți internaționali din peste 85 de țări și University of Groningen, facultate cu istorie de peste 400 de ani care și-a dezvoltat programe educaționale cu accent pe inovație și calitate, situându-se la nivel global pe poziții de top 100.

Cei care nu pot ajunge la evenimentul din Iaşi din data de 28 martie, pot participa la edițiile din Bucureşti, 23-24 martie, Timişoara pe 26 martie şi Brașov pe 30 martie.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza