full screen background image

Peste 50% dintre candidați continuă demersurile pentru a deveni polițiști de frontieră

Începând cu data de 27.09.2016, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a iniţiat procedura de ocupare, prin concurs, prin încadrare directă, trecere în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare sau reîncadrare, a unor posturi vacante, în vederea completării deficitului existent la nivelul instituţiei.

Pentru ocuparea a 47 posturi vacante de agenţi de poliţie din structuri operative, prin încadrare directă ca poliţist, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor vacante, prevăzute în cadrul Inspectoratului Teritorial al Polţiei de Frontieră Iaşi, la compartimentele Ture Serviciu, la sectoarele poliţiei de frontieră din cadrul inspectoratului, s-au înscris 864 candidaţi.

Dintre aceştia, la testarea psihologică s-au prezentat 535, fiind declaraţi admişi 396 de candidaţi. Totodată, pentru locurile de ofiţeri specialişti s-au înscris 99 candidaţi, din care 80 s-au prezentat la testarea psihologică, trecând testul 75.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *