full screen background image

Petreceri de Crăciun și Prerevelion la Restaurant Casa Vânătorului

Atmosfera festivă dăinuie peste Iași, la fel ca și întrebarea sezonului ‘’Tu ce faci de Revelion?’’. Și, da, știm, în majoritatea cazurilor, suni un prieten ca să afli răspunsul.

Ne gândim  la ce te gândești și tu. De Crăciun și în noaptea dintre ani, petreci de regulă , clipele prețioase în familie, însă, nu trebuie să uiți nici de a doua familie, de la job. Chiar dacă uneori… știi și tu! Dar, nu poți rata ocazia de a sărbători realizările echipei tale și de a surprinde momente, de care nu te poți bucura în fiecare zi.

Casa Vânătorului te invită să petreci alătări de colegii de muncă Crăciunul și revelionul mai devreme! Dacă ai firmă și vrei să organizezi un prerevelion sau o petrecere de Crăciun pentru angajații tăi, Casa Vânătorului este locul ideal. Nu mai sta pe gânduri și stabilește detaliile unei petreceri pe cinste!

Așadar, întrebare care îți va aduce un premiu mare –  sute de zâmbete! Tu ce faci de Pre – crăciun și revelion? Varianta 1: Petrecere la Restaurant Casa Vânătorului! Varianta 2: Apelează la 0748 200 800, pentru detalii și rezervări!

La Casa Vânătorului fiecare zi este o sărbătoare!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *