full screen background image

PNL solicită sprijinirea investitorilor autohtoni prin simplificarea legislației și reducerea de impozite

PNL solicită sprijinirea investitorilor autohtoni prin simplificarea legislației și reducerea de impozite, șanse egale pe piață și transparență, afirmă președintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan.

„România merită mai mult de la clasa politică. România are nevoie de o justiție dreaptă, o școală de calitate, spitale moderne și drumuri durabile. În ultimele 3 luni de guvernare PSD, românii nu au văzut o strategie de țară pe aceste domenii. În schimb, au asistat la un asalt organizat asupra instituțiilor de justiție, atât prin OUG 13, cât și prin amendamentele depuse în Parlament și prin inițiativele de schimbare din funcție a șefilor ÎCCJ, parchetelor, DNA și DIICOT”, a scris Turcan, miercuri, pe Facebook.

Ea susține că PSD ”a împărțit pomeni electorale, crezând că va scădea vigilența cetățenească”, arătând că au fost lansate licitații de proiecte la Ministerul Dezvoltării fără a fi făcute publice criteriile de evaluare a acestora și modul de garantare a creditelor.

„Tot ce sprijină PSD este disprețul pentru justiție, pentru a salva clientela de partid, subdezvoltarea României prin menținerea sărăciei și alimentarea afaceriștilor înregimentați politic”, mai spune Raluca Turcan.

AGERPRES

Național – VIVA FM

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *