full screen background image

Pop spune că se vor aloca 145 de milioane de lei pentru plata hotărârilor judecătorești

Distribuie

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, anunță finalizarea proiectului de hotărâre de Guvern prin care vor fi alocate încă 145 de milioane de lei din Fondul de rezervă al ministerului pentru plata sumelor provenite din hotărâri judecătorești.

„Am finalizat proiectul de HG prin care, săptămâna viitoare, vom aloca încă 145 de milioane de lei din Fondul de rezervă al ministerului pentru plata hotărârilor judecătorești. Astfel, plătim peste 90% din aceste hotărâri judecătorești la nivel național”, a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook.

El a susținut că este asigurată plata integrală a salariilor pentru luna aceasta.

„Sper că atât consiliile județene cât și toate consiliile locale vor rectifica în timp util bugetele, pentru ca până în 31 decembrie 2017 toți colegii din învățământul preuniversitar să primească banii. De anul viitor, aceste sume vor parcurge următorul traseu: Ministerul Educației Naționale, inspectoratele școlare, unitate școlară”, a spus reprezentantul MEN.

Potrivit acestuia, tot de anul viitor, din bugetul Ministerului Educației Naționale, vor fi plătite dobânzile obținute prin hotărâri judecătorești.

AGERPRES

Național – VIVA FM

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza