full screen background image

AUDIO: Powa – prima aplicație care îi permite utilizatorului să își schimbe furnizorul de energie

Distribuie

Luni, 4 iunie în „Dimineți Animate” a fost prezent Bogdan BradManager Proiect Powa, care va vorbi despre Energy Application – prima aplicație lansată de Powa, care îi permite utilizatorului să își schimbe furnizorul de energie într-un mod ușor, prietenos și transparent, pentru a obține prețuri mai mici. Aplicația este destinată atât furnizorilor, cât și consumatorilor și advertiserilor și este accesibilă gratuity în App Store și Google Play.

În contextual liberalizării totale a piețelor de energie electric și de gaze naturale, aplicația Powa vine ca un răspuns la ritmul alert al vieții de zi cu zi a consumatorului casnic, la dorința de a găsi variante pentru facturi mai mici a acestuia, dar și la afinitatea oamenilor pentru simplificarea procedurilor contractual și gestionarea acestora online, economisind astfel bani, timp și energie.

Powa a fost gândită ca un instrument care să vină în ajutorul consumatorului de energie copleșit de informațiile greu de înțeles. Misiunea Powa e de a ajuta consumatorii casnici să aleagă mai bine furnizorii de energie, să fie mai informați cu privire la drepturilelor, să înțeleagă mai bine mecanisemele de tarifare și consum și, la final, să aibă un control deplin asupra costurilor și relației cu aceștia.

Toate detaliile despre aplicația Powa le aflați de la Bogdan Brad, într-o discuție cu Andrei Giurgia și Șerban Vornicu:

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza