full screen background image

Primăria Municipiului Iași va pune banuți din propriile fonduri pentru a finaliza câteva proiecte, initial finanțate de Uniunea Europeană. Specialiștii din Europa refuză să mai ofere bani pentru proiectele ieșene deoarece municipalitatea nu a respectat termenele de finalizare. Pentru reabilitarea unui bloc, a Liceului de Informatică și a unui cămin de bătrâni, se vor cheltui 13 milioane de lei de la bugetul local. Primarul interimar al Iașului, Mihai Chirica, a declarat că municipalitatea și-a asumat nerespectarea datelor de finalizare chiar de la începutul proiectelor. Insert audio primar Mihai Chirica – date

Una din cele mai mari anchete care au avut drept loc al desfășurării faptului în incinta Poliției din Iași ia o nouă amploare.

 

consiliere

 

În cadrul acesteia s-au deschis două dosare, unul pe numele celor două persoane care l-au violat pe minor și unul pentru neglijență în serviciu.

 

Îți reamintesc faptul că la începutul lunii decembrie, un tânăr arestat a fost abuzat sexual chiar sub ochii polițiștilor.

 

Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului susține că tânărul de 16 ani ar putea beneficia de consiliere gratuită.

 

Comentarii