full screen background image

Primăria va moderniza ansamblurile comerciale stradale. Operatorii economici interesați se pot înscrie

Municipalitatea ieșeană începe modernizarea ansamblurilor comerciale stradale modulare demontabile și interconectabile. Astfel,  organizează o procedură de achiziție publică a proiectării arhitecturale pentru modernizarea tipului de module amintit. Se va avea în vedere mobilarea urbană a trei zone din oraș: intersecția străzii Sărărie cu strada Cuza Vodă, intersecția șoselei Nicolina cu strada Sălciilor și zona bulevardului Tudor Vladimirescu. Valoarea estimată a proiectului este de 25.000 de lei, fără TVA.

Operatorii economici interesați trebuie să prezinte certificatul constatator eliberat de Oficiul Registrului Comerțului din care să rezulte obiectul de activitate cu corespondent în codurile CAEN din 2017, declarația privind neîncadrarea în prevederile art. 60, 164, 165 și 167 din Legea nr. 98 / 2016 privind achizițiile publice, precum și declarația privind regulile de evitare ale conflictului de interese față de persoanele care dețin funcții de conducere în cadrul Autorității contractante, conform art. 59 din Legea nr. 98 / 2016 privind achizițiile publice.

Aceștia vor transmite ofertele pe adresa Primăria Municipiului Iași, iar pentru identificare, oferta va purta denumirea „Modernizare ansambluri comerciale stradale modulare demontabile și interconectabile”. Data limita de depunere a ofertelor este 4 mai, ora 14.00.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *