full screen background image

Primarii din Asociația „Moldova se dezvoltă” s-au întâlnit la Iași

Distribuie

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, astăzi, după întâlnirea de la Iaşi cu inițatorii Asociației „Moldova se dezvoltă”, că s-a convenit asupra principalelor documente care vor sta la baza înființării asociației.

„Am căzut de acord cu proiectul Statutului, Actului Consitutiv şi modelul Hotărârii de Consiliu Local. După înregistrarea denumirii la Ministerul Justiţiei, vom intra în Consiliile Locale pentru aprobarea aderării la ascociaţie, aprobarea statutului si a actului constitutiv”, a precizat Lungu.

„Ne dorim ca până cel târziu la sfârşitul acestui trimestru să fim funcţionali din punct de vedere juridic. Doamne ajută!”, a mai spus primarul Sucevei.

Pe 17 decembrie, la Primăria Suceava, 7 municipii au parafat acordul cadru al înfiinţării Asociaţiei „Moldova se dezvoltă”.

Asocierea a fost semnată de primarii din Suceava – ION LUNGU, Iaşi – MIHAI CHIRICA, Botoşani – CĂTĂLIN FLUTUR, Roman – LUCIAN MICU, Piatra Neamţ – DRAGOŞ CHITIC, Câmpulung Moldovenesc – MIHAIȚĂ NEGURĂ şi Vatra Dornei – ILIE BONCHEȘ.

Național – VIVA FM

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza