full screen background image

Proiect desfășurat de USAMV pentru studenții cu risc de abandon

Distribuie

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași desfășoară în perioada 2017–2020, proiectul „Șanse de succes pentru studenții agronomi din anul I”.

Proiectul are ca obiectiv principal sprijinirea studenților din anul I de la Facultatea de Agricultură din cadrul USAMV Iași, care sunt expuși riscului de abandon și care aparțin cu precădere, grupurilor dezavantajate. Celelalte obiective ale proiectului fac referire la motivarea și accesul studenților agronomi la o educație de calitate; creșterea promovabilității la încheierea primului an de învățământ superior; dezvoltarea capacității de interrelaționare între cadre didactice și studenți;creșterea stimei de sine.

La finalul proiectului „Șanse de succes pentru studenții agronomi din anul I”, care se va desfășura pe o perioadă de 36 de luni, USAMV Iași va beneficia și de dotări moderne pentru spațiile destinate activităților cu grupul țintă. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 680.000 lei.forțele proprii, dezvoltarea unei atitudini pozitive față de atribuțiile și rolurile din viața studențească.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza