full screen background image

Propunerea săptămânii 08 – 14 OCTOMBRIE

Distribuie

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BAZZI FT. CAMILA CABELLO – Beautiful

Nu a durat prea mult suspansul în care au fost ţinuţi fanii Camilei Cabello şi ai lui Bazzi. Cei doi anunţaseră o viitoare colaborare, iar rezultatul final nu a întârziat să apară. “Beautiful “ este prima piesă pe care o propunem săptămâna aceasta şi este un remake al variantei originale, care îi aparţine doar lui Bazzi, apărând pe albumul acestuia în variantă individuală, nu sub formă de colaborare. Abordarea însă, pare să fi fost pe placul celor ce au ascultat piesa până acum iar cei doi artişti, pe lângă faptul că se armonizează impecabil din punct de vedere vocal, sunt şi foarte buni prieteni. Ba mai mult, chiar au plecat în turneu împreună. Aşadar,“Beautiful” este o piesă sensibilă prin excelenţă şi chiar angelică după părerea unora. Dacă vreţi să auziţi mai des “Beautiful “ la VIVA FM, vă invităm să votaţi piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

  • LOST FREQUENCIES FT. THE NGHBRS – Like I Love You

La patru ani de la lansarea şi succesul enorm al piesei “Are You With Me” şi continuând, până în prezent, cu o discografie impresionantă, DJ-ul belgian Lost Frequencies revine în atenţia noastră așa cum știe el mai bine: cu o nouă piesă. “Like I Love You” este o colaborare cu grupul muzical NGHBRS care surprinde printr-o serie de alăturări neașteptate de ritm. Despre sentimente contradictorii, toate sub egida iubirii dar și despre promisiuni puternice făcute în același context, cam în acest mod ar putea fi rezumată piesa. Părerile generale referitoare la această piesă sunt, pe lângă pozitive, și extrem de clare, mai ales că remarcăm un element important: acela că piesa te „prinde” de la prima ascultare și te face să apeși replay. Dacă piesa „Like I Love You” îți inspiră sentimentele pozitive, te invităm să o votezi, dându-i astfel șansa de a intra în playlist-ul VIVA FM.

 

  • MINELLI – Haos

Pe Minelli ne-o amintim încă de când lansase piesa “My Mind”, care a propulsat-o pe tânăra artistă pe cele mai înalte locuri ale topurilor muzicale din țară și străinătate. Noua ei piesă, intitulată “Haos” nu dezamăgește nici susținătorii și nici curioșii care poate sunt la prima interacțiune cu una dintre piesele artistei. Textul pentru „Haos” a fost compus chiar de Minelli, alături de Irina Rimes și Killa Fonic iar vibe-ul pe care îl transmite piesa ne duce cu gândul la un posibil viitor hit. Chiar despre piesă Minelli transmitea: „<> e piesa mea preferată momentan, mă bucur că am avut inspirația să o scriu și sper să producă… Haos printre oameni”. Așadar, dacă ești de părere că puțin „Haos” nu ar strica, votează piesa, iar ea poate intra în playlist-ul nostru!

Care este melodia ta preferată?

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza