full screen background image

Propunerea săptămânii 29 OCTOMBRIE – 04 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • LADY GAGA FT. BRADLEY COOPER – Shallow

Poți să surprinzi întreaga poveste a unui film într-o singură piesă? Dacă ești Lady Gaga, sigur că da. Nu mai este un secret pentru nimeni că piesa “Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului “A Star Is Born” face senzație. Realizată în colaborare cu Bradley Cooper, care este și partenerul artistei în film, “Shallow” construiește o imagine emoționantă, despre viață în general și despre determinare, în particular. De altfel, întreg soundtrack-ul peliculei “A Star Is Born” a debutat pe primul loc în Billboard Top 200, drept pentru care termenul de “capodoperă” nu a întârziat să apară, cu referire la această emblemă muzicală a filmului. Comentariile elogioase referitoare la piesă aduc vorba chiar despre o posibilă nominalizare la Oscar, în cadrul categoriei pentru cel mai bun cântec original. Până să se confirme această informație, “Shallow” are mari șanse să intre și în playlist-ul VIVA FM, dacă primește suficiente voturi.

  • MEGHAN TRAINOR FT. FRENCH MONTANA – Just Got Paid[&SIGALA]

Meghan Trainor și Sigala au făcut echipă cu nimeni alții decât French Montana și Ella Eyre pentru piesa ce ar putea reprezenta fără probleme imnul zilelor productive în care… ne primim salariul. “Just Got Paid” aduce o energie contagioasă, în perfectă armonie cu videoclipul care prezintă o petrecere în toată regula, desfășurată în spații neconvenționale.
Piesa, extrasă de pe albumul de debut semnat de Sigala (și lansat chiar zilele acestea) a intrat deja în topurile din Marea Britanie și se apropie de patru milioane de vizualizări. Așadar, dacă dispoziția de invidiat te caracterizează zilele acestea, ai toate motivele să votezi “Just Got Paid” la categoria “Propunerea Săptămânii”.

 

  • RALUKA – Whole Body

Chiar dacă această perioadă a anului este destul de aglomerată pentru ea, Raluka a lansat totuși un nou single. „Whole Body” are o poveste pe cât de frumoasă, pe atât de inedită pentru că, așa cum a declarat chiar artista, inspirația pentru piesă a venit… în vis! Totul a pornit de la faptul că Raluka și-a dorit foarte mult să revină pe piața muzicală cu un single în limba engleză, la compoziția căreia s-a implicat în mod direct. „Am visat această piesă și nu o spun la figurat, ci la propriu! M-am trezit cu ea în cap, am ajuns la studio și am scris piesa alături de colegii mei, iar pentru text mi-a sărit în ajutor Nicoleta Gavriliță și apoi i-am dat-o lui Mahia Beldo la producție. E o piesă pe care abia aștept să o audă toată lumea, pentru că am scris-o cu tot sufletul!”, a declarat Raluka despre noul single. „Whole Body” este cea de-a treia piesă pe care o propunem în acestă săptămână și care are șanse să ajungă în playlist-ul nostru. Votează!

Care este melodia ta preferată?

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *