full screen background image

Radio Viva FM, cu program Live la „Salonul Auto Bucovina” 2018!

Distribuie

În perioada 14-17 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava se organizează cea de-a XV-a ediție a ‘’Salonului Auto Bucovina” 2018’.

Concomitent se va desfăşura şi cea de-a XI-a ediţie a „Expo Finance” 2018.

Realizatorii de programe VIVA FM vor fi prezenți, cu program LIVE, pe 15 și pe 16 iunie, la SAB 2018.

Vă invităm la cea mai mare expoziție de mașini, organizată de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, în cadrul căreia veți afla noutățile din lumea auto și veți putea admira și testa cele mai noi modele a peste 20 de mărci auto renumite din regiune.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în: autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, vehicule utilitare uşoare, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, car audio & security, tuning, închirieri auto, şcoli de şoferi, transportatori, servicii financiare și asigurări.

Pe perioada salonului, vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanților la eveniment şi se vor acorda premii.

Vino să-i cunoști pe cei mai importanți dealeri din Moldova şi nu numai, și achiziționează-ți autoturismul perfect, cu ofertele, reducerile şi premiile ce vor fi acordate doar pe perioada evenimentului ‘’Salon Auto Bucovina 2018’’.

Radio VIVA FM este partener media principal al evenimentului!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza