full screen background image

TRANSMITEM LIVE, PE 24 MARTIE, DE LA AGRO EXPO BUCOVINA

Radio VIVA FM continuă susținerea proiectului regional „Produse locale pentru localnici” la Târgul Agro Expo Bucovina, care se va desfășura în perioada 22-25 martie în parcarea Selgros Suceava.

Postul nostru de radio va transmite live, pe 24 martie, între orele 11.00 și 15.00 momentele de interes de la acest eveniment. La cea de-a XVI-a ediție a târgului, vor participa agenți economici de renume din întrega țară, care își vor expune produsele și vor perfecta contracte cu parteneri români și străini.

Realizatorii de programe radio Viva FM vor sta de vorbă cu reprezentanții firmelor participante, aceștia având posibilitatea de a-și promova ofertele în toată regiunea de Nord-Est a României, către un public țintă de peste 500.000 de ascultători.

Ne vom auzi pe frecvențele 93,7 FM (Suceava), 97,8 FM (Fălticeni) și 90,1 FM (Rădăuți), 105 FM (Iași), 103,9 FM (Pașcani), 107,4 (Hârlău), 106,3 FM (Botoșani), 94,7 FM (Piatra Neamț) și pe www.vivafm.ro/live, pentru cei care ne ascultă online.

Târgul Agro Expo Bucovina este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Instituţia Prefectului Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava și Centrul Cultural Bucovina.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *