full screen background image

Începe ICE ICE Viva!

Radio Viva FM vă prezintă proiectul de iarnă ICE ICE Viva, realizat în colaborare cu Primăria Municipiului Iași.

Prima ediție va avea loc în acest weekend, pe Pârtia din Sărărie. Echipa Viva FM vă invită la ski sâmbătă, 14 ianuarie și duminică, 15 ianuarie, începând cu ora 15.00.

ICE ICE Viva, se va concretiza în transmisii live în fiecare week-end, de pe Pârtia de Ski din Sărărie, între 15:00-17:00 și va cuprinde: playlist antrenant cu muzică variată, intervenţii live ale realizatorilor de programe Viva FM din zona de agrement, jocuri şi concursuri interactive cu participarea publicului, programe de promovare ale sponsorilor și colaboratorilor, difuzate în direct, informații locale, regionale sau naționale și momente artistice.

Fie că sunteți tineri sau adulți, fiecare dintre noi trebuie să se bucure de lucrurile simple, care pot să ne facă ziua mai frumoasă. E timpul să vă deconectați puțin de la activitățile zilnice și să vă bucurați de zăpadă!

Pe parcursul a două ore, echipa Viva FM vă așteaptă la pârtie cu ceai cald, muzică, jocuri, concursuri, premii și discuții antrenante. Realizatorii de programe abia așteaptă să vă cunoască și vă încurajează să profitați din plin de această perioadă frumoasă a anului. Nu uitați: ICE ICE Viva se întâmplă week-end-ul acesta, la Pârtia de Ski din Sărărie! Vă așteptăm cu multe surprize!

*Programul transmisiilor live poate fi influențat de starea vremii, astfel: în weekend-urile în care condițiile meteo nu sunt favorabile (este prea cald pentru a putea fi folosită pârtia), programul ICE ICE Viva nu se va realiza.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *